Leiligheten dekor

You are here: Home - Uncategorized - Beising av møbler


Beising av møbler

Noe som jeg ønskte for mine møbler siden vi er en småbarnsfamilie. Er bordet helt tørt kan du starte å beise i ønsket farge (jeg har brukt grått) . Hei Vi har en del møbler som er i syrebeiset furu.

Vi har et ønske om å beise disse i en mørkere farge . Møblene kan friskes opp med ny overflate. Det er verre å få en ripe i et beiset bor for da må alt beises igjen. En matt beis for beising av møbler, kjøkkenskapdører og innendørs snekkerarbeid.

Når du skal pusse opp et møbel, er det mange ting å ta hensyn til om. I tillegg til møblene var gjerne både vegger, tak og gulv i lakkert, oljet, lutet. Uansett om du velger å beise, vokse, lakkere eller male, så bør du . Nå har vi bare furumøbler i heimen og jeg er litt lei av dem ja. Men jeg vil ikke begynne å kjøpe masse nytt heller så jeg vurderer å enten male . Maling; Beis; Olje – for edeltre; – og hva du bør gjøre med møbler i. Er møblene ubehandlet kan du kutte ut punkt to og tre, eventuelt punkt én, .