Leiligheten dekor

You are here: Home - Uncategorized - Blogg hage interiør


Blogg hage interiør

Er det bare jeg som savner sommerværet? Det var jo så innmari deilig i helgen, en forsmak på sommeren. I år ønsker jeg meg en lang, varm og fin .

La deg inspirere av de fire beste interiørbloggerne. Artikkel skrevet av: Anette Hobæk Ravnsborg. For dager siden – Skal prøve å lage ett blogg-innlegg om hele prosjektet når jeg er ferdig.

Noen av de flotteste staudene i hagen nå, -om man ser bort fra blomstrende løker er, -selv så vanlig og lite sjelden,.

Den broderte puta er fra Hagehistorisk marked på Sveinung gård i høst. Perleblomster er et must, det har jeg uttalt før her på bloggen. Mine to store lidenskaper er nostalgisk interiør og hage. SIDE2): Blogging blir bare større og større i Norge, og er det en kategoritype innen blogging som virkelig har skutt fart de siste månedene så er det . Med hus, hage og inventar fra 191 er det vakker nostalgi som råder.

Jeg har arvet det meste fra interiøret, alt fra piano via sølvtøy og servise . Håper du har lyst å være med på månedens utfordring “Ut i vår hage”. This is very interesting, You’re a very skilled blogger. Leste jeg inne på bloggen til Marianne som står bak Balke gård.

Her kan du lese hele innlegget NYTT TELT I HAGEN. Merk: Vår minstebestilling er på kr 30- før frakt!