Leiligheten dekor

You are here: Home - Uncategorized - Lysestaker i betong


Lysestaker i betong

Støp dine egne lysestaker av betong på fem trinn. Støp en diamantformet lysestake til telys.

Kjekt å ha (unntatt form betong): Munnbeskyttelse, nøytral matolje, sandpapir, skje, tørkepapir, desilitermål, plastfolie, . Se ideen til Støpte lysestaker og oppheng av betong og følg veiledningen som er gratis. Lag selv Støpte lysestaker og oppheng av betong og bestill materialene . Betong setter et røft og rustikk preg på interiøret.

Marit Rusaanes har laget lysestaker av en isteflaske og en Pringles-boks. En kilos sekk med betong koster bare 3kroner, og med det har du nok til flere av disse betongprosjektene. Et sett med to tøffe lysestaker i betong.

Lysestakene er mangekantete og i to ulike størrelser i samme pakke. DIY – hjemmelaget lysestake i betong. Jeg har tidligere vist en hjemmelaget betonglysestake med plass til fire lys, men før jeg laget den prøvde . Disse fire i forskjellige høyder ble støpt i pappkrus.

For å lage det lille bildet har vi støpt betong i et plastlokk, etter herding har vi grunnet med litt gesso og satt på plass et motiv fra transferark art nr 7326-3917. Etter å ha laget julenissene hadde jeg en del betong igjen og fant ut at jeg skulle prøve meg på telysestaker i betong. Gave: Slik støper du lysestaker og pynter egne lys. Til jul lagde jeg meg en adventstake i betong.

Noen jeg har kjær likte den så godt at jeg . Kelkoo hjelper deg å finne rett pris på Betong Lysestaker. Sammenlign tilbud på Lysestaker fra flere nettbutikker, les produktvurderinger, produktinformasjon og . Kanskje du allerede har sett hva Mrs Hardy har laget av betong? Utstyret jeg trengte stod klart da jeg var på . Oppskrifter for hvordan lage lysestaker av betong.

På myTaste vil du finne oppskrifter for hvordan lage lysestaker av betong samt tusenvis av lignende . Bilderesultat for støpe lysestaker i betong. Easter EggynessEaster GreyEaster 2015Easter StuffEaster DecorationHoliday EasterSpring EasterHappy . Før jul hadde eg så mange prosjekt på gang at eg ikkje hadde mulighet til å dele alt. Eg kjøpte meg ein sekk med kg betong, og sette i gang .