Leiligheten dekor

You are here: Home - Uncategorized - Male gammel skjenk


Male gammel skjenk

Har du en gammel furukommode eller andre møbler som kunne nyte. Uansett om du skal male en dør eller en kommode, gjelder mye av den . Fått tak i en brun høy gammel skjenk.

Har tenkt lenge å finne meg sånn for å pusse den opp og male den. Renovering av gammel teak skjenk – Hus og hageinnlegg7. Gammel skjenk – Hus og hageinnlegg18.

Fjerne gammel maling og lakk fra stoler – Hus og hage.

Maling av spisestue fra 20-tallet – Hus og hageinnlegg30. Jeg har tenkt å male en gammel skjenk (skrives det sånn?) som jeg har arvet av mamma. Jeg syns det er finest når alt er hvitt, men jeg er litt . Hvilken farge skal jeg male vitrineskapet og skjenken. Noen som har tips ang oppussing av en gammel skjenk.

Før du skal male møbler så er det viktig at lakkede flater (rester av gammel oljemaling, eller lakk) pusses ne så det blir matt og ripet opp. Fått tak i en knallbillig gammel skjenk;) Den er såååå fin! Møblene må rengjøres grundig før de males.

Hvis gammel maling skal fjernes, er varmluftpistol et fint hjelpemiddel.

Det er mer skånsomt for treverket enn lut og . På sikt har jeg kanskje lyst til å pusse den ned og male den i en knæsj farge,. Først bør den vaskes ned flere ganger med rødsprit for å få vekk år gammel møkk. På denne skjenken brukte jeg rødsprit, sandpapir, pensel og ruller som er . Var litt usikker på om jeg skulle male den eller ikke. Disse knottene får skjenken til å se litt sånn gammel oldemorstil ut. Eller hva med å male den gamle døren i en vakker blågrønn farge som.

Kona har arvet en gammel, gedigen spisestue i eik; en lav skjenk, et større. Jeg har en par år gammel skjenk som jeg vil male hvit! Den er lasert rød på bestilling da jeg kjøpte . Restaurere gammel skjenk – DSC00026. Jeg har arvet en vakker, gammel sjenk. I sin tid hadde min svigermor ett stort prosjekt med å fjerne maling på denne.

Har en gammel skjenk i eik, som er mørkebrun og behandlet en gang i. Skal du male resten kan det være nødvendig å finne ut om det er . Gallery of Maling Av Gammel Spisestue Male Gammel Skjenk Stor Badebalje Til Voksne Maling Av Gammel Spisestue. Jeg har en gammel ubehandlet skjenk som jeg ikke vil kvitte meg me men som jeg ikke. Hvordan restaurere gammel teakdør?