Leiligheten dekor

You are here: Home - Uncategorized - Maling av furumøbler


Maling av furumøbler

Se hvordan du enkelt og pent forvandler den gamle furukommoden til en ny og lekker kommode. I det siste har jeg fått flere forespørsler ang å pusse opp gamle furumøbler. Istedet for å svare hver på mail, tar jeg fram en kommode jeg pusset .

Furumøbler fantes i nesten alle hjem på 90-tallet. Maling er rett og slett veldig greit å bruke på gamle møbler og det fjerner alle tegn på at . Fjern støv, skitt og fettflekker fra underlaget med JOTUN SPESIALVASK FØR MALING. Det er viktig å få bort såperester etter vask, bruk derfor godt med vann.

Her fant jeg en veldig grei fremgangsmåte og gode tips for hvordan man går frem om man har en bokhylle eller annet som man gjerne vil male i . Den er i sånn syreoljet furu eller hva det nå heter. Noen som har gjort det og kan fortelle meg hva jeg bruker for . Hva slags maling til å male lakkede furumøbler? Male et ubehandlet furumøbel, hva trenger jeg? Furumøbler skriker etter fornyelse – Side 2innlegg7.

Hus og hage – Kvinneguiden Forumforum. Nå har vi bare furumøbler i heimen og jeg er litt lei av dem ja. Men jeg vil ikke begynne å kjøpe masse nytt heller så jeg vurderer å enten male .

Male ubehandlet furumøblerinnlegg26. Male furumøbler hvite – ByggeBoligbyggebolig. Jeg driver å skal male ett fremskap og par komoder.

Den der grunninga, bør det grunnes i to strøk? Gammel maling og lakk fjernes effektivt og skånsomt med varmluftpistol og sparkelspade.