Leiligheten dekor

You are here: Home - Uncategorized - Maling av plastbåt


Maling av plastbåt

Hei Jeg er ganske ny når det kommer til båt. Har tenkt male båten innvendig og utvendig. Er det noen som har noen tips på hva slags maling .

Her kan du se hvordan male toppstrøk på båten din. Har kjøpt meg en gammel fot glassfiber båt som jeg har pusset å tettet noen hull i. Den er også blitt falmet i fargen med årene. Ved å bruke EPIFANES to-komponent polyuretane lakk vil du få en perfekt overflate.

Denne lakken gir en svært pen finish og en maksimal slitestyrke. Men jeg trenger noen tips til pussing av båt, Jeg har en fots glassfiber. Jeg har i min ungdom jobbet på et båtstøperi, og det er derfor jeg har litt grunnkunnskap om dette.

Men å male en plastbåt det kan jeg lite om. Ved å vedlikeholde malingen beskyttes båten bedre og den beholder sitt flotte utseende. Plastbåt, Trebåt, Metallbåt, riktig forarbeid og vedlikehold. Maling på stål og lettmetall krever spesialbehandling og spesialprodukter.

BåtlakkeringEn gammel, falmet og slitt båt kan friskes opp betraktelig med et strøk maling eller to.

Vi har fulgt fornyelsen av en Rana . BUNNSTOFF PRIMER LITER Kr 16- pr stk Flere valg. BÅTLAKK LITER Kr 22- pr stk Flere valg. Anbefalt bruksområde: Til alt interiør i båt, kjøkkeninnredninger, skrivepulter, skaper.

Tilsetning til lakk og maling: Epifanes Easy Flow impregneringsolje kan . Vi har inngått en avtale med Shoplink, hvor du nå kan kjøpe et stort utvalg av vår maling via nett, og få den levert hjem til deg. Kjøp maling og maleverktøy av høyeste kvalitet på nett – til faste lave priser, og få varene levert der du bor. Hei Tenkte jeg skulle friske opp hvitfargen som er malt innvendig i båten. Noen spesiell maling som er smart å bruke . Her får du råd om hvordan man fjerner maling og lakk fra treverk uten å skade.

Ideell til fjerning av rur på båt og drev, uten å ødelegge gelcoat og lakk.