Leiligheten dekor

You are here: Home - Uncategorized - Min digitale postkasse


Min digitale postkasse

Dersom du allerede har en postkasse hos e-Boks eller Digipost, åpner du den ved å logge inn via hjemmesiden deres. BufretLignendeNår du har skaffet deg postkasse hos Digipost, åpner du posten din ved å logge. SMS når det offentlige har sendt deg post i den digitale postkassen din.

Digital postkasse fra e-Boks og Digipost gir deg en sikker løsning for å motta og oppbevare viktig post. Kan jeg ha felles digital postkasse med ektefellen min? Får jeg også post fra private virksomheter i min digitale postkasse? Ja, du kan få post fra andre enn offentlige virksomheter, slik som banker, forsikringsselskaper . Ja, digital post fra det offentlige kan du skrive ut på papir eller lagre på egen. Dokumentene du har fått digitalt, blir liggende i den digitale postkassen din som . Velger du en digital postkasse får du brev fra oss raskere, og kan lese dem uansett hvor du er.

Kan jeg la andre lese den digitale posten min? Jeg har problemer med den digitale postkassen min, hvordan får jeg hjelp? Interessen for sikker digital postkasse har hittil vært noe. Jeg skjønner ikke helt skepsisen til digitale postkasser, for min del så er det . En digital postkasse er likevel ikke helt det samme som vanlig e-post. Sikkerheten er høyere, og systemet går bare den ene veien.

Nå kan du motta post fra Nordea digitalt til din egen Digital postkasse. Du finner postkassen i Nettbanken eller via egen innlogging her på nordea. Hvorfor sender de ikke brevet til min epost? Her har du en del alternativer som du selv kan velge i. Nå som flere og flere bedrifter og offentlige virksomheter sender post digitalt, oppfordrer vi deg til å skaffe deg en digital postkasse.

Så var dagen kommet da brevet også lå i min postkasse. Digipost er et digitalt postsystem utviklet av Posten Norge AS. Innbyggere skal kunne motta meldinger fra det offentlige i den den digitale postkassen de ønsker – Digipost eller e-Boks. Bransjeorganisasjonen IKT Norge mener den nye digitale postkassen kan floppe. Derfor har de skrevet bekymringsbrev til statsministeren.

Men i den digitale postkassen er ting kryptert, må vite. Uavhengig av hvem avsenderen er, har vi bare en postkasse på hagegjerdet eller i oppgangen. Noen lurer på om det er nødvendig med en sikker digital postkasse.

Idag har jeg fått brev fra NAV i min digitale postkasse! Offentlige myndigheder sender Digital Post til dig, medmindre du er blevet fritaget.