Leiligheten dekor

You are here: Home - Uncategorized - Pynt til gulrotkake


Pynt til gulrotkake

Jeg skal lage gulrotkake med hvit ostekrem på toppen. Pynte gulrotkake til bryllupinnlegg14. Pynt til gulrotkake – Åpent forum – Doktoronline – Forumforum. Er det noen som har noen tips til hva jeg kan pynte gulrotkaka med? Jeg synes den blir litt kjedelig med bare hvit glassur.

Jeg skal lage gulrotkake til bryllup og har lyst til å pynte den litt ekstra pent. Vanligvis dekker jeg bare toppen eller hele kaken med kremen.

Jeg har laget gulrotkake mange ganger, så nå skal jeg lage den til en konfirmasjon. Kanskje det hadde vert fint å pynte kaken litt da, noe jeg ell. Sånn pynter jeg gulrotkaken vanligvis, men til dåp har jeg klippet ut et hjerte i papp og raspet sjokolade over, fjernet papphjertet og lagt på . Jeg skal lage en gulrotkake til en bursdag, i den forbindelse lurte jeg på om noen kan gi meg noen tips om pynt? Særlig lurer jeg på om det er kokos farget med . I dag prøvde jeg meg på gulrotkaken fra Basic Glutenfri Baking, og den er så god.

Om du ønsker kan du strø på grovt reven gulrot i stedet for skiver. Skjær til eller riv gulroten om du vil pynte opp kaka.