Leiligheten dekor

You are here: Home - Uncategorized - Villa von krogh kjøkken


Villa von krogh kjøkken

Har tittet gjennom gamle bilder i dag og ser jo . Fredrik og jeg har flørtet med tanken om å rive veggen mellom kjøkkenet og garsjen en stund nå. Garasjen er på rundt kvm og der kunne vi . Nå har jeg fått for meg at jeg skal male kjøkkenet og jeg har lyst på en blåfarge, mulig denne som heter SKYGGEBLÅ. Mor har pusset opp kjøkkenet og flyttet rommet til Emma over til gjesterommet. Jeg har som dere vet forelsket meg i dette kjøkkenet fra Neptune Home, så når vi skal bytte kjøkken står dette øverst på ønskelista.

I dag ble gutta ferdig med å male kjøkkenet, og resultatet ble knall.

Jeg valgte å gå for fargen Cashmere i stedet for Dusty Red etter råd fra . Jeg tenkte å dele noen av mine kjøkken favoritter med dere i dag. Her noen linker til nydelige kjøkken! Første kaffekoppen er slukt, lysene tent og vi prøver å finne ut hva vi skal . Sigdal kjøkken – Herregaard Villa Von Krogh.